Alışveriş Sepeti
0

Alışveriş Sepetiniz şu an boş

Mağazaya git

TARLA BİTKİLERİ

Tarla bitkileri yetiştiriciliğinde toprağın organik madde miktarının yeterli seviyede olmayışı verim ve kalite için son derece belirleyici bir önemdedir.

MEYVECİLİK

Meyve yetiştiriciliğinde kalite, doğrudan içinde bulundukları toprakların yapısına bağlıdır. Bitkisel üretimi yapılan tüm endüstriyel bitkilerin ekim öncesinde topraklardaki mevcut minerallerden ve maddelerden çok daha fazlasına, kaliteli ve sürdürülebilir bir bakıma gereksinimleri vardır.

SERACILIK

Ülkemiz coğrafyası, konumu itibarıyla sahip olduğu iklim özellikleri açısından tüm seracılık faaliyetleri adına mükemmel bir değere sahiptir. Anadolu’nun pek çok yerinde seracılık için uygun koşullar mevcuttur.

AĞAÇ VE FİDANCILIK

Doğadaki çok yıllık ve tek yıllık tüm bitkilerin hayatlarını sürdürebilmeleri için temel gereksinimleri vardır, bunları ancak havadan ve topraktan karşılayarak hayatta kalabilirler. Buna karşın bitkisel üretimi yapılan tüm endüstriyel bitkilerin çok daha fazlasına, kaliteli ve sürekli bir bakıma gereksinim duyarlar.

BAĞCILIK

Anadolu toprakları, konumu ve sahip olduğu ekosistem itibarıyla birçok medeniyetin beşiği olmuş ve 1200'den fazla yerel çeşidiyle bağcılığın keşfedilerek uzun yıllardır yapılabildiği, dünyanın en uygun iklim koşullarına sahip coğrafyasındadır. Bağcılığın hala topraklarımızda yapılabiliyor olmasını, sahip olduğumuz ve miras olarak bizlere bırakılmış oldukça verimli topraklarımızın varlığına ve eşsiz bir doğal ekosisteme borçluyuz.

ÇİM VE PEYZAJ

Kentsel gelişim ve değişim sosyal hayatımızda çiçeklerin ve yeşilin daha fazla istenir hale gelmesini de sağladı. Spor sahalarında, okul bahçelerinde, alışveriş merkezlerinde, golf sahalarında, kent parklarında ve pek çok alanda çimlendirme ve çiçeklendirme faaliyetleri bütünü peyzaj uygulamaları yapılmaktadır. Uygulama yöntemleri mevsimsel etkiler ve yerel özellikler nedeniyle çeşitlilik göstermektedir.